Afscheid van onze collega Britt Raaijmakers/avontuur in Londen

Afscheid van onze collega Britt Raaijmakers/avontuur in Londen

Nieuw avontuur in Londen!

Sinds mijn eerste bezoek aan Londen, kun je wel zeggen dat ik nogal gek ben geworden op deze stad. Ik ben er inmiddels regelmatig geweest en elke keer als ik er ben wil ik er het liefst langer blijven. Het idee om dat daadwerkelijk te doen is zo dan ook ontstaan en gegroeid..

Ik werk al 7 jaar als fysiotherapeut voor TotalFysio en vind mijn werk super leuk. Ik wil dus heel graag in Londen wonen, maar dan daar ook wel aan de slag kunnen als fysio.

Daarom ben ik ongeveer 1,5 jaar geleden deze combinatie, werken en wonen in Londen, serieus gaan onderzoeken.
Ik mag mezelf helaas niet zomaar ‘physiotherapist’ noemen in het Verenigd Koninkrijk, dus ik moest daar nog een aardige weg voor af leggen. Een flinke registratieprocedure, maar het is uiteindelijk allemaal gelukt! Daarna kon ik gaan solliciteren en dat ging gelukkig vrij snel; vanaf mei start ik bij mijn nieuwe baan in London!
A dream come true!

Ik heb er ontzettend veel zin in en dit was nooit gelukt zonder de vrijheid die ik bij TotalFysio heb gekregen om dit idee te onderzoeken en uiteindelijk te laten slagen.

Ik heb hier met zoveel plezier gewerkt en ga het enorm missen. Vooral mijn lieve collega’s van wie ik superveel geleerd heb, maar waar ik misschien nog wel meer mee gelachen heb en die de tijd bij TF daardoor onvergetelijk hebben gemaakt!

Daarnaast ben ik trots op en dankbaar voor alle patiënten van wie ik heb mogen leren en die ik heb mogen begeleiden met behandelingen om zichzelf pijnvrij, mobieler en fitter te maken.

Ik heb heel veel zin in dit avontuur en weet nog niet hoe het gaat verlopen, maar dat vind ik ook juist het leuke er van!

All the best!

Liefs,

Britt