Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Onze voorwaarden*

  • U geeft toestemming voor communicatie met uw huisarts/specialist.
  • Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en therapeut. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. U geeft toestemming om na uw behandeling een mail te krijgen met een link naar het online onderzoek. Wij stellen uw deelname zeer op prijs. Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord; uw emailadres wordt niet gedeeld met derden.
  • Indien de afspraak niet uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de behandeling wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd 100% in rekening te brengen.
  • Wanneer uw therapeut het nodig acht om u te tapen, dan wordt hier 3 euro voor in rekening gebracht.
  • Wanneer u een klacht heeft horen wij dat graag en kunt u het onderstaand formulier invullen.
  • U geeft toestemming dat uw emailadres wordt toegevoegd aan onze database en u ontvangt elk kwartaal onze nieuwsbrief, waar u zich te allen tijde voor kan afmelden.
  • u bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het al dan niet overschrijven van uw verzekeringslimiet. Dit kan niet teruggevorderd worden op de therapeut.

Heeft u vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen over uw behandelingen of de declaratie hiervan kunt u zich wenden tot onze administratie via de contactpagina.

* Zonder tegenbericht verklaart u dat u deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen en aanvaardt u de persoonlijke verplichting tot vergoeding van alle behandelingen fysiotherapie die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?