Back in shape Winterfit in Sint Oedenrode

Back in shape Winterfit in Sint Oedenrode

Met dit programma ga je gegarandeerd een fitte en gezonde winter tegemoet. Hoe gaat het in zijn werk?

Met het Back in Shape programma heb je 1 trainingsmoment met de personal trainer. Buiten deze trainingsmomenten met de personal trainer wordt je gemotiveerd om zelf ook nog 2-3 keer per week een trainingsschema op maat uit te voeren, dit om een perfect resultaat te realiseren.

Trainingen met de personal trainer
De trainingen zijn onder begeleiding van een gecertificeerde en gespecialiseerde personal trainer/fysiotherapeut. De personal trainer ziet hoe ver je kunt gaan, motiveert je, corrigeert je waar nodig, verkleint de kans op blessures én maakt dat een training nooit saai is. Aandacht, resultaat en plezier staan altijd centraal!

Laat je verrassen met nieuwe, effectieve, uitdagende, calorieverslindende workouts en bereik jouw doelstelling, ongeacht je leeftijd of fitheids level. We trainen zowel binnen als buiten, dit is weersafhankelijk.

Samenwerking met FOOD&YOU
Wist je dat je voeding voor een groot deel bijdraagt aan het bereiken van goede resultaten? Als je wil afvallen, strakker of fitter wil worden dan is het aanpassen van je eetpatroon de eerste én belangrijkste stap. Daarnaast is bewegen goed voor je gezondheid en het helpt het je om een stap dichter bij een zomerfit lichaam te komen. De kosten voor het winterfit programma zijn exclusief eventuele kosten van FOOD&YOU. Grote kans dat je het volledig vergoed krijgt, maar dit hangt af van je verzekering. Voor meer info kun je kijken op: www.foodandyou.nl

Voor die is het Back in Shape programma geschikt?
Iedereen kan deelnemen aan het programma. We passen het aan op ieders niveau, iedereen traint dus op zijn eigen intensiteit, geen excuses meer mogelijk!!

Trainingsmoment met de personal trainer
· Woensdag 19.00-20.00 uur

Kun je tijdens het programma een of meerdere malen niet op het aangegeven tijdstip? Dat is geen probleem want er zijn genoeg andere momenten om je training toch onder begeleiding te kunnen doen.

In het kort:
· 12 weken programma; ( start begin oktober)
· Voedingsprogramma op maat bij FOOD&YOU;
· Sport begeleiding 1x p.w. door een personal trainer/fysiotherapeut;
· Een trainingsschema op maat;
· Een interessante workshop ‘afvallen is meer dan alleen sporten en op je voeding letten’;
· Een fit en gezond lichaam;
· Gegarandeerd resultaat!;

Kosten
€39,99 per maand
*kosten zijn exclusief eventueel bijkomende kosten van FOOD&YOU, maar grote kans dat je deze volledig vergoed krijgt.
*deelname kan alleen voor de volledige 3 maanden