Blessurevrij en fit op wintersport met TotalFysio

Blessurevrij en fit op wintersport met TotalFysio

Ben je ook al aan het plannen voor de volgende wintersportvakantie? Of twijfel je nog of het dit jaar wel zo verstandig is om te gaan wintersporten vanwege een oud letsel of juist een acute blessure?

Stop met twijfelen en wordt samen met TotalFysio fit voor de wintersportvakantie!!

De meesten van ons zijn net als jij fanatieke wintersporters en wij willen je helpen om het meeste uit jouw wintersportvakantie te halen. Daarom bieden wij dit jaar in een aantal van onze fysiotherapiepraktijken in samenwerking met de personal trainers een wintersporttraining aan.

Wat houdt dit speciale trainingsprogramma in? 

Na een healthcheck in de eerste week, gaan we je 6 weken lang begeleiden in groepsverband. Naast blessurepreventie dagen we je uit om het beste uit je zelf te halen. Daarnaast krijg je van ons een op maat gemaakt schema, om zo behalve 1x per week groepstraining ook nog zelfstandig aan te slag te gaan. Dit alles voor slechts €65,- pp

Heb je op dit moment een blessure? 

Voorafgaand aan het trainingsprogramma zit een persoonlijke healthcheck door een van onze (sport)fysiotherapeuten. Tijdens deze healthcheck gaan wij samen met jou kijken wat wel of niet verstandig is. Aan de hand van deze healthcheck wordt je trainingsschema aangepast aan jouw blessure. Skiën en snowboarden moet vooral leuk zijn en blijven, daarom stellen wij samen met jou doelen op om het meeste uit jouw vakantie te halen!

Voor de eerste keer op wintersport vakantie? 

Geen probleem! Samen gaan we zorgen voor een goede voorbereiding, zodat je zonder klachten een goede eerste wintersportbeleving krijgt.

Ben je meer van de apres-ski?

Ook voor de minder sportieve wintersporters is een goede voorbereiding handig! Aangezien apres-skiën bijna net zo veel energie kost, ben ook jij van harte welkom in onze trainingen.

Hoe kan ik me aanmelden?

De wintersporttrainingen worden op diverse TotalFysio-locaties aangeboden:

  • TotalFysio Eindhoven – locatie Vijfkamplaan en Philipsstadion
  • TotalFysio St. Oedenrode
  • TotalFysio Tilburg

De training begint in november zodat je rond kerst al fit bent voor het wintersporten.

Interesse? Stuur een mail naar info@totalfysio.nl met de gewenste locatie en wij nemen contact met je op om de wintersporttraining in te plannen. Zelf bellen naar 040-2516007 of 073-6110550 kan natuurlijk ook.

Wij kunnen niet wachten!!

Team TotalFysio