Blessurevrij en fit op wintersport!

Blessurevrij en fit op wintersport!

Ben je ook al aan het plannen voor de volgende wintersportvakantie? Of twijfel je nog of het dit jaar wel zo verstandig is om te gaan wintersporten vanwege een oud letsel of juist een acute blessure? Stop dan met twijfelen en wordt samen met TotalFysio fit voor de wintersportvakantie!!

Wij zijn net als jij fanatieke wintersporters en willen je helpen om het meeste uit jouw wintersportvakantie te halen. Daarom bieden wij dit jaar in een aantal van onze fysiotherapiepraktijken in samenwerking met de personal trainers een wintersporttraining aan.

Wat houd dit speciale trainingsprogramma in?

Na een healthcheck in week 1, gaan we je 5 weken lang begeleiden in groepsverband. Naast blessurepreventie dagen we je uit om het beste uit je zelf te halen. Daarnaast krijg je van ons een op maat gemaakt trainingsschema, om naast 1x per week groepstraining ook nog zelfstandig aan te slag te kunnen. Dit alles voor slechts €65,- per persoon!

Heb je op dit moment een blessure?

Voorafgaand aan het trainingsprogramma zit altijd een persoonlijke healthcheck door een van onze (sport)fysiotherapeuten. Tijdens deze healthcheck gaan wij samen met jou kijken wat wel of niet verstandig is. Aan de hand van deze healthcheck wordt je trainingsschema aangepast aan jouw eventuele blessure. Skiën en snowboarden moet vooral leuk zijn en blijven, daarom stellen wij samen met je doelen op om het meeste uit jouw vakantie te halen.

Voor het eerste keer op wintersportvakantie?

Geen probleem! Samen gaan we zorgen voor een goede voorbereiding, zodat je zonder klachten een goede eerste wintersportbeleving krijgt.

Ben je meer van de apres-ski?

Ook voor de minder sportieve wintersporters is een goede voorbereiding handig! Aangezien apres-skiën bijna net zo veel energie kost, ben ook jij van harte welkom in onze trainingen.

Waar kan ik me aanmelden?

De wintersporttrainingen worden op diverse TotalFysio-locaties aangeboden:

  •  TotalFysio Eindhoven – locatie Vijfkamplaan
  • Totalfysio Eindhoven- Locatie Philipsstadion
  • Totalfysio Sint-Oedenrode- Bremhorst
  • Totalfysio Tilburg- Heuvelpoort

Interesse? Meld je dan via de mail aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de wintersporttraining in te plannen. Zelf bellen naar 040-2516007 voor locaties Eindhoven en naar 0413-420429 voor locatie Sint-Oedenrode kan natuurlijk ook.

Alvast veel ski-plezier!!!

Team TotalFysio