TotalLocations

Algemeen contact

Voor alle gegevens en voor jouw eigen patientendossier kun je altijd inloggen op jouw portal. Ook voor het inplannen van een nieuwe afspraak, het inzien van jouw afspraken en het verplaatsen van geplande afspraken kan dit eenvoudig via ons klantenportaal. Deze is te vinden via de pagina “Maak een afspraak“.

 

Indien dit niet lukt of wanneer je liever direct telefonisch contact wilt hebben dan kun je bellen met het centrale nummer: 073 611 0550. Onze centrale is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 07:00 – 19:00 uur.

 

Heeft u vragen over een factuur of over iets anders, stuur ons even een e-mail op info@totalfysio.nl. Wij reageren hier dan zo snel mogelijk op!

TotalVught

ADRES

Kraaiengatweg 3
5262 LK Vught
info@totalfysio.nl
Meer informatie

TotalRosmalen

Westeind

ADRES

Westeind 11A
5245NL Rosmalen
info@totalfysio.nl
Meer informatie

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 07.00 tot 17.00 uur.
Als u de voicemail inspreekt, doen wij ons uiterste best om u binnen 24 uur terug te bellen. Voor fysiotherapeutische behandelingen zijn wij ook in de avonduren beschikbaar.

Heeft u een klacht?

Als klant van TotalFysio kunt u rekenen op een goede dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij horen dat graag van u en zullen er alles aan doen om uw klacht te verhelpen en zo onze dienstverlening continu te verbeteren.