Vught Kraaiengatweg

TotalFysio Vught zit in HealthCity.

Omdat wij de overtuiging hebben dat je actief aan de slag moet bij klachten, zijn al onze locaties gevestigd in sport en fitness centra. Zo is TotalFysio Vught gevestigd binnen HealthCity Vught aan de Kraaiengatweg 3. Het is een prachtige locatie, aan de rand van het bos. Er is op verschillende parkeerterreinen meer dan voldoende parkeergelegenheid. Ook als je slecht ter been bent, is deze locatie voor jou toegankelijk.

 

TotalFysio Vught is onze hoofdlocatie. Hier plannen we al onze behandelingen in voor de regio Vught en omstreken. TotalFysio zit op de eerste verdieping waar we een wachtkamer hebben en 4 behandelkamers. Naast onze behandelkamers kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van HealthCity. Daardoor hebben we de beschikking over 2 grote zalen met de meest luxe fitnessapparatuur; maken we gebruik van het zwembad voor fysiotherapie in het water; kunnen we trainen in de groepsleszalen, waaronder de spinningzaal; en hebben we tennisbanen, squashbanen en padelbanen tot onze beschikking.

En last, but nog least, de locatie grenst aan het bos, waar we ook regelmatig te vinden zijn.

 

Je kunt op deze locatie terecht voor: algemene fysiotherapie bij blessures; Manuele therapie; het Mulligan Concept; Osteopathie; revalidatie; sportrevalidatie; Psychosomatische fysiotherapie; Echografie en nog veel meer.

 

Al onze therapeuten zijn werkzaam op deze locatie, waardoor ook al onze expertises hier beschikbaar zijn.

Kortom, deze locatie zorgt ervoor dat er geen excuus meer kan zijn om niet actief aan de slag te gaan en te bewegen zonder belemmeringen.

TotalFysio in Vught is gevestigd in de Health City Vught!

Openingstijden

Tijdens de volgende uren zijn wij aanwezig op de locatie van TotalFysio Vught:

Maandag 08.00u-21.00u
Dinsdag 07.30u-21.00u
Woensdag 07.30u-20.00u
Donderdag 07.30u-18.00u
Vrijdag 07.30u-18.00u
Zaterdag In overleg

Onze therapieën

Bezoekadres

Kraaiengatweg 3
5262 LK Vught

Info@totalfysio.nl

Op de kaart

TotalLocations

Vught Kraaiengatweg

ADRES

Kraaiengatweg 3
5262 LK Vught
073-6110550
Meer informatie