Ervaring van Dorien bij TotalFysio

Ervaring van Dorien bij TotalFysio

“Jolanda geeft veel aandacht aan de oorzaak van het probleem. Er wordt naar het gehele lichaam gekeken met een integere aanpak, respect voor het individu en de omstandigheden. Ze geeft super ontspannende behandelingen met vakkundige uitleg over de achtergrond en informatie van het probleem. Geweldige klantbenadering en sympathie. Niets wordt over het hoofd gezien. Naast de behandeling wordt er professionele nazorg aangeboden. Precies wat de klant nodig heeft! ”

Wat fijn om deze positieve reactie van een client te krijgen! Want uiteindelijk doe je het daar toch voor!

Ik ben Jolanda en werkzaam op locatie Tilburg samen met mijn collega Jasper. Ik versterk het multidisciplinaire team van TotalFysio met mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut in binnen- en buitenland. Inmiddels ben ik me aan het specialiseren binnen de Amerikaanse, manuele geneeskunde Osteopathie.

Jasper en ik werken di-disciplinair; dat wil zeggen dat wij samen naar jouw klacht kijken vanuit onze expertises en elkaar inschakelen om jou zo goed mogelijk van je klachten af te helpen.

Wij gaan altijd, samen met jou, op zoek naar de oorzaak van de klacht. Er zijn verschillende oorzaken van lichamelijke klachten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een fysieke overbelasting of onderbelasting, maar ook stress, een onvolledig voedingspatroon of bijvoorbeeld je manier van trainen kunnen leiden tot een klacht.

Je bent van harte welkom en wij helpen je graag vanuit onze expertises!

Sportieve Groet Jolanda