Ervaring van Hans bij TotalFysio

Ervaring van Hans bij TotalFysio

“Ik was het eigenlijk weer vergeten. Maar toen ik op de fiets naar de fysiotherapeut zat dacht ik er weer aan. Dat ik een jaar of twee niet op mijn schouder kon liggen slapen vanwege de stekende pijn. Niet fietsen zonder pijn en tintelingen van schouder tot aan mijn duim. In een stressvolle periode op mijn werk, gecombineerd met een masterstudie, heb ik mezelf verwaarloosd. Ik wist het wel, maar dacht er liever niet aan.
 
Totdat ik klaar was met de studie en de stekende schouderpijn maar niet wegging. Volgens de huisarts een ontstoken zenuw, wat met paracetamol wel over zou gaan.
Niet dus. Toen maar een fysio geprobeerd. 9 behandelingen losmaken, masseren en knopen weghalen. Het leek best te helpen. De pijn werd wel minder, maar ging niet weg. En kwam in alle hevigheid terug binnen drie maanden na afloop van de behandelingen. Wat nu? Ziekenhuis? Injecties of operatie? Je hoort nogal eens wat om je heen..
 
Bij de bakker ontmoette ik een oude kennis die me vertelde van zijn klachten, en hoe hij daarvan verlost was door behandeling bij TotalFysio.
Jasper ging vanaf het begin al anders te werk dan ik gewend was. Na een grondige diagnose moest ik zelf aan het werk. Ook anders dan ik gewend was. En thuis ook meteen aan de slag met dumbells.. En de volgende afspraak ook de zaal in, samen oefeningen doorspreken en uitproberen. De klachten werden minder. En als bijeffect ging ik me ook nog sterker voelen. 
 
En nu ben ik me er weer van bewust hoe fijn het is om klachtenvrij te zijn. En ben ik me er ook weer van bewust hoe belangrijk het is om jezelf niet te verwaarlozen!
En passant word ik ook weer fitter en ga mijn trainingen uitbreiden. Dankzij de oefeningen, adviezen en goede gesprekken met Jasper van TotalfysioKan ik iedereen aanraden!!”