Even voorstellen: fysiotherapeut Ruben van Riel

Even voorstellen: fysiotherapeut Ruben van Riel

Bij deze stellen wij jullie graag aan onze nieuwste ‘aanwinst’voor: fysiotherapeut Ruben van Riel

Ik ben wellicht al een bekend gezicht voor sommigen aangezien ik mijn afstudeerstage voor de opleiding fysiotherapie deels op de TotalFysio locaties Rosmalen en Vught heb gevolgd. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik een sterke persoonlijke visie ontwikkeld over mijn manier van zorgverlening.

Op gepassioneerde en energieke wijze maak ik mensen bewust van de factoren die ten grondslag liggen aan de klacht en geef ik inzicht in jouw eigen invloed op het klachtenpatroon. Ik help mensen ervaren wat te doen om zelfregulerend te zijn. Deze laatste stap biedt prachtige kansen en bovenal zingeving in mijn dagelijkse werk als fysiotherapeut.

Mijn levensstijl en mijn passie voor sport hebben er mede voor gezorgd dat ik mijn plek gevonden heb binnen mijn werk als fysiotherapeut bij TotalFysio. Door zelf op niveau actief bezig te zijn met gezondheid, door fysiotherapie te verlenen met een eigen sterke, persoonlijke visie komt mijn passie voor hulpverlening volledig tot zijn recht.

Herken je dat, episodes van terugkerende klachten? Ik help je graag om de juiste balans te vinden in de factoren die invloed hebben op je klachten. Als fysiotherapeut zal ik al deze factoren meenemen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met je hulpvraag, met (kracht)sportblessures als mijn specialiteit.

Ervaar je momenteel klachten, blessures of wilt je deze juist liever voorkomen? Kun je mijn advies gebruiken op trainingsgebied? Heb je hulp nodig bij fysieke problemen en/of uitdagingen? Dan helpen ik en mijn collega’s van de beide locaties in Rosmalen* je graag! Ik ben er ook altijd op zaterdag, dus geen excuses meer mogelijk om nu aan de slag te gaan:-)

Met sportieve groet,

Ruben van Riel
ruben@totalfysio.nl/ 073-6110550

* Wij zijn gevestigd op de Groote Vlietlaan 15 (boven de Gamma) en op Westeind 11C