Fysiotherapie in het water

Fysiotherapie in het water

Elke woensdagmorgen van 8.45-9.30 geef ik fysiotherapie in het water, met heel veel enthousiasme en plezier sta ik aan de waterkant en probeer het maximale uit de deelnemers te halen.

Wij maken gebruik van het mooie zwembad binnen HealthCity Vught, waarbij de temperatuur lekker warm is, 32 graden. Hierdoor kunnen de spieren goed ontspannen en door de opwaartse druk wordt het bewegen makkelijker en belast je je spieren en gewrichten op een veilige manier. Daarnaast zorgt de weerstand in het water voor opbouw van kracht en lichamelijke conditie en de watertemperatuur zorgt voor een verbeterde doorbloeding, wat voor verbeterde beweeglijkheid zorgt.

Deze onbelaste manier van bewegen en de aangename watertemperatuur is zeer geschikt voor mensen met reumatische & chronische klachten, gewrichtsartrose, spierziekten, neurologische aandoeningen en mensen die moeten revalideren na een operatie.

Gedurende 45 minuten krijg je zowel groepsgewijs als individueel diverse oefeningen die toegespitst zijn op jouw klachten. Alvorens je deelneemt vindt er een intake gesprek plaats waarin meer inzicht wordt verkregen in jouw lichamelijke klachten, persoonlijke leerdoelen en wensen. Vandaar uit wordt er samen met jou een behandelplan op maat gemaakt.

Heb jij interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op door het sturen van een e-mail of bel ons.

Wil je een keertje proefdraaien? Ook dan ben je van harte welkom!

Sportieve groet,

Martha