Goede voornemens?!

Goede voornemens?!

Allereerst natuurlijk even gelukkig nieuwjaar allemaal! We hopen dat wij er samen met jullie ook dit jaar weer een leuk en sportief jaar van kunnen maken.

Het is weer januari, de tijd van de goede voornemens! Stoppen met roken, afvallen, vaker sporten, minder stress, meer tijd voor familie en vrienden, enz enz… Iedereen kent het wel, en bijna iedereen heeft ze wel eens gemaakt. Doelstellingen voor het nieuwe jaar, wat ga je dit jaar anders en/of beter doen.

Heb jij je doelen van vorig jaar gehaald, of heb je (net als vele anderen…) al halverwege het jaar de hoop opgegeven? Niet doen! TotalFysio wil je graag helpen je doelen te behalen.

Natuurlijk kunnen en willen we je graag helpen bij blessures, maar ook voor andere doelstellingen bieden wij mogelijkheden. Zo werken we bijvoorbeeld op al onze locaties intensief samen met diverse personal trainers, die je bij kunnen staan op weg naar je doel.

Bij Basic-Fit in het Philips stadion in Eindhoven zijn bijvoorbeeld maar liefst zes personal trainers werkzaam, die allemaal voor je klaar staan om samen met jou het beste uit jezelf te halen. Doordat de therapeuten van TotalFysio op deze locatie korte lijnen hebben met de personal trainers, kunnen ze de krachten bundelen en je samen optimaal begeleiden.

Of je in 2016 nu graag wilt afvallen, sterker wilt worden, of zelfs topfit wilt zijn om je favoriete sport optimaal te kunnen beoefenen, je bent van harte welkom.

Lijkt het je wat? Kijk dan eens samen met je fysio welke personal trainer het beste bij je past en wij zorgen dat jullie met elkaar in contact komen. Wil je graag eerst eens kennismaken middels een proefsessie met een van de personal trainers in het Philips stadion? Geen probleem, vertel ze wie je bent en wat graag zou willen bereiken en jouw doelen voor 2016 komen weer een stapje dichterbij!

Op al onze locaties zijn er meerdere opties om samen je doelen te verwezenlijken! Wacht dus niet langer maar neem contact met ons op, zodat die goede voornemens geen voornemens blijven maar concrete doelen worden!

Tot ziens op een van onze locaties!

Sportieve groeten,

Het Totalfysio team