Health-avond Eindhoven Philipsstadion 19 oktober 2015

Health-avond Eindhoven Philipsstadion 19 oktober 2015

Afgelopen maandag vond op onze locatie in het Philipsstadion in Eindhoven een Health-avond plaats. Tijdens deze avond konden sporters o.a. hun bloedsuiker (glucose) en cholesterol laten prikken, en een meting van hun lichaamssamenstelling laten doen. Daarnaast was er de mogelijkheid om vrijblijvend een kort consult te hebben bij onze (sport)fysiotherapeuten Lisa Gitter, Pauline Brugts of Linda Coppens. Ook osteopaat Robbie van der Vliet en sport-podotherapeute Rinske Siepel waren tijdens deze avond aanwezig.

Veel sporters kwamen even nieuwsgierig een kijkje nemen of zich laten testen. In totaal hebben we zo’n 35 personen kunnen testen tijdens deze avond en hebben diverse sporters enthousiast gebruik gemaakt van een consult bij fysiotherapie, podotherapie of osteopathie.

SEH-arts Astrid was aanwezig voor het testen van bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol. Zij heeft voor ons ook bijgehouden welke waarden ze gemeten heeft en was erg tevreden over de gezondheid van de aanwezige sporters!

Even voor de statistieken: de hoogst gemeten bloeddruk tijdens deze avond was 145/90 mmHg, en verder voldeden alle deelnemers aan de streefwaarde voor de bloeddruk (onder 140/90 mmHg). De hoogst gemeten bloedsuikerwaarde was 6,9 mmol/l, en het gemiddelde tijdens deze avond was 5,3 mmol/l . De hoogst gemeten cholesterol was 6,7 mmol/l, en het gemiddelde tijdens deze avond was 5,4 mmol/l.

Wij kijken weer terug op een zeer geslaagde avond en zijn erg blij met jullie enthousiaste reacties. We kunnen alleen maar concluderen dat het zeker weer voor herhaling vatbaar is!

Heb je de avond gemist maar heb je toch nog vragen voor ons? Loop gerust even binnen, want op al onze locaties ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies!

Sportieve groeten,

Totalfysio team!