Inloopspreekuur in het Philipsstadion

Inloopspreekuur in het Philipsstadion

Voor ons als TotalFysio team is het belangrijk om iedereen met veel plezier en blessurevrij te laten sporten.

Helaas zien wij te vaak dat mensen lang doorlopen met hun klachten omdat zij denken dat het vanzelf weer overgaat. Onder de juiste omstandigheden is ons lichaam in staat om uit zichzelf te herstellen, maar als dit te lang duurt en de klachten niet afnemen is het slim om dit eens te bespreken met een fysiotherapeut. In een kort gesprek kunnen wij samen met u kijken wat de herstelbelemmerende factoren zijn en kunnen wij u adviseren of het nodig is om bijvoorbeeld uw activiteiten aan te passen, een traject te starten bij de fysiotherapeut of u door te sturen naar een andere hulpverlener. Wij werken samen met personal trainers, voedingscoaches, podotherapeuten, osteopaten en andere specialisten. Door deze nauwe samenwerking en de vakkundige kennis binnen ons eigen team proberen wij u zo snel en goed mogelijk te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Om dit laagdrempelig te houden hebben wij iedere week op woensdag en donderdag ochtend een inloopspreekuur in het Philipsstadion. Tijdens dit spreekuur kunt u vrijblijvend terecht en nemen wij de tijd om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de mogelijkheden. Inschrijven kan in de TotalFysio map bij ons in de wachtkamer.

Sport u niet in het Philipsstadion maar op een andere locatie van Basic fit of Health city? en heeft u vragen of klachten? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sportieve Groeten,

Lisa