Maak een afspraak

TF_Header_Maak-een-afspraak_Januari_2022

Pijn is fijn? Een compliment? Je hebt jezelf uitgedaagd. De grenzen van je lijf ontdekt. Het is nog even doorbijten voordat je je doel bereikt, maar je bent er bijna.

TotalFysio helpt je alle belemmeringen weg te halen die tussen jou en dat doel in staan. TotalFysio helpt jou om onbegrensd te leven. Totaal. En dus willen we het je zo makkelijk mogelijk om een afspraak in te plannen of te wijzigen.

Je kunt online bij een nieuwe klacht afspraak inplannen. Je kunt ook online je afspraak wijzigen. Onze TotalHelpline is echt uniek. Je kunt ons bij een korte vraag een What’s App bericht kunt sturen. Wil je ons liever mailen met je vraag of bel je toch liever naar de praktijk, dan kan dat natuurlijk ook.

LET OP:

Door een fout in het systeem krijg je een foutmelding na het inplannen van jouw afspraak. Geen zorgen, jouw afspraak staat gewoon ingepland, dit is ook te zien doordat het tijdslot bezet is. Mochten er toch vragen zijn dan kun je het beste een mail sturen naar info@totalfysio.nl.

01 Nieuw

Je hebt de grenzen van je lijf ontdekt. Je staat op het punt om samen met ons een nieuwe uitdaging aan te gaan. Klik hier om een afspraak in te plannen.

02 Login

Samen zijn we bezig om jouw doelen te bereiken. Klik hier als je ons nodig hebt voor je vervolgafspraak of als je een huidige afspraak wilt wijzigen.

03 TotalHelpline

De snelle hulplijn. Je hebt een korte vraag. Je hebt hulp nodig. Van maandag tot vrijdag tussen 8 en 8 proberen we je zo snel mogelijk op weg te helpen.

04 Mail

Je komt er niet uit. Je hebt een vraag voor een van onze TotalTeam-leden. Stuur ons via deze link wat je vraag is en voor wie je vraag is. We antwoorden zo snel als we kunnen.