Nieuwe aanwinst TotalFysio Team: Esther

Nieuwe aanwinst TotalFysio Team: Esther

Hoi!

Mijn naam is Esther Maassen en samen met mijn man en zoontje woon ik in Boxtel.  Sinds januari 2017 versterk ik het TotalFysio team in Eindhoven, locatie: PSV stadion!

Na de middelbare school heb ik eerst het CIOS in Arnhem gedaan, ik moest daar veel sporten en daarnaast turnde ik nog op niveau wat de nodig blessures met zich mee bracht, zo kwam ik regelmatig met de fysiotherapeut in aanraking, en mijn interesse was gewekt!
Meteen aansluitend na het CIOS ben ik fysiotherapie gaan studeren in Breda. Ik ben afgestudeerd  in 2012 en heb in verschillende praktijken gewerkt.
Steeds vaker liep ik tegen hetzelfde probleem aan: ik help mijn cliënten wel, maar ik kan ze volgens mij nóg beter helpen.

Door niet alleen de pijnsymptomen te behandelen maar naar het totaalplaatje te kijken van de klacht en de oorzaak op te zoeken, kan ik cliënten veel beter helpen, en zo haal ik nog meer voldoening uit mijn vak.

De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd mijn interesse ligt o.a. bij lage rug en bekkenproblematiek, maar juist dus ook het totale plaatje, welke invloed heeft voeding, stress en energieniveau op de blessures die je hebt?

Mocht je vragen of interesse hebben, dan help ik je graag!

Groetjes Esther