Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Michael!

Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Michael!

Mijn naam is Michael  Dworakowski, geboren in Gdansk (Polen) op 03-11-1975. Zoals mijn naam doet vermoeden ben ik van Poolse afkomst. Op 12 jarige leeftijd heb ik de mooie mijnvelden en idyllische wachtposten verlaten om het vrije Kapitalistische Westen te mogen omarmen. Een rode adelaar werd een oranje leeuw. Sinds kort woon ik samen met mijn vrouw en onze twee dochtertjes in Empel.

In 2015 heb ik mijn fysiotherapiediploma behaald. Voordat ik fysiotherapeut werd was ik werkzaam als jurist bij verschillende overheidsinstanties. Tijdens dit werk merkte ik dat ik het werk zonder passie deed en had spijt dat ik niet eerder mijn hart had gevolgd. Ik kreeg lichamelijke klachten en op een dag herkende ik de persoon in de spiegel niet meer. Op dat moment begreep ik ineens wat ik van het leven wilde en wat het leven van mij wilde. Het roer moest NU om!

Mijn passie is altijd sporten geweest. Er zijn bijna geen sporten die ik niet heb geprobeerd; sommige zelfs op een redelijk hoog niveau! Een kleine greep uit de sporten: American Football, honkbal, Krav Maga, Aikido, thaiboksen en waterpolo. Mijn sportiviteit in combinatie met mijn innerlijke drive om mensen beter te maken hebben mij doen besluiten om te scholen tot fysiotherapeut. Deze energie en enthousiasme is de sleutel tot mijn eigen gezondheid en ik gebruik deze ook om mijn klanten te helpen. Ik haal het beste uit ze naar boven en leer ze op een juiste manier te luisteren naar hun lichaam. Mijn uitdaging is dan ook om samen met mijn klant op zoek te gaan naar de authentiek innerlijke drive welke tot een vreugdevol en gezond leven leidt. Kortom, de visie van TotalFysio is op mijn lijf geschreven!

Vanaf februari loop ik rond op locatie Rosmalen. U bent van harte welkom voor een gratis healthcheck en mocht u ofwel van uw klachten willen afkomen dan wel uw sportieve doelen willen behalen dan bent u bij mij aan het juiste adres. “It’s not whether you get knocked down, it’s whether you get up”.

Met sportieve groet,

Michael