Nieuwe aanwinst TotalFysio-team: Nanette!

Nieuwe aanwinst TotalFysio-team: Nanette!

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Nanette van Ditshuizen, en na 20 weken stage bij TotalFysio in Vught heeft het team me veel geleerd en ben ik enthousiast om in februari als collega te mogen starten.
Om te weten wie het team komt versterken zal ik me even kort voorstellen:

Ik ben altijd iemand geweest die liever buiten aan het sporten is dan binnen aan het studeren. Zo ben ik op mijn 12e begonnen met roeien. Al snel begon ik met wedstrijden en voordat ik het wist trainde ik iedere dag. Enkele hoogtepunten zijn: meerdere keren nationaal kampioen bij de junioren, het starten van het EK junioren en als reserve mee naar het WK junioren!
Helaas was me al snel duidelijk dat mijn lichaam al dat sporten niet zo leuk vond, zo belandde ik bij de  fysiotherapeut. Ik weet nog goed hoe blij ik was dat mijn fysio me echt kon helpen! Een jaar later was ik om: ik ging fysiotherapie studeren.
Inmiddels ben ik gestopt met roeien en sport ik 3 tot 4 keer per week. Geen roeien, maar wielrennen, mountainbiken, hardlopen of squashen.

Door mijn eigen ervaring met sport en gezondheid weet ik dat TotalFysio goed werk levert om mensen echt te helpen. Hun visie om niet alleen naar de klacht te kijken, maar ook naar de persoon achter de klacht, haalt mijn passie voor het vak fysiotherapie naar boven!

Hopelijk blijf je blessure vrij. Mocht het anders zijn, dan help ik je graag!

met sportieve groet,

Nanette van Ditshuizen