Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Nicole

Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Nicole

Hallo Allemaal,

Ik ben Nicole van Zandwijk, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Vught. Wellicht ben ik voor sommige geen onbekend gezicht omdat ik mijn afstudeerstage op de locatie Vught heb afgerond. Omdat ik tijdens deze periode mijn plek en passie helemaal gevonden heb, ben ik sinds februari 2017 fysiotherapeute op de locaties Vught en Tilburg.

Naast mijn opleiding heb ik altijd veel personal training gegeven, dus sportblessures zijn helemaal mijn ding. Echter, ligt mijn grootste passie bij de paardensport. Ik ben lange tijd op hoog niveau actief geweest in de springsport. Door zelf op topsport niveau actief te zijn geweest ben ik veel in aanraking geweest met o.a. training en voeding, maar ook met fysiotherapie i.v.m. blessures/blessurepreventie. Dit heeft mij getriggerd om fysiotherapie te gaan studeren omdat ik graag bij iedereen de beste versie naar boven wil halen!

Door mijn positieve benadering weet ik mensen goed te motiveren de juiste balans in zijn/haar sport te vinden, ongeacht welk niveau, met als unieke specialiteit ruiterblessures. Omdat de juiste balans te vinden zijn 1001 factoren van invloed, variërend van fysiek, mentaal, jouw omgeving en alles daar tussenin. Als fysiotherapeute zal ik dan ook al deze factoren proberen mee te nemen om jou te kunnen helpen met je hulpvraag.

Heb jij een sportblessure, wil je dit voorkomen, of wil jij nog beter worden in jouw sport door te trainen met fysiotherapeutische supervisie, dan help ik je graag.

Met sportieve groet,

Nicole