Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Sven!

Nieuwe aanwinst TotalFysio team: Sven!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sven Rooijackers, 28 jaar oud, en woon samen met mijn vriendin in Best. In februari 2016 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald. Voordat ik fysiotherapie ben gaan studeren heb ik een sportopleiding gedaan (sport en bewegen in Tilburg) en heb daarna gewerkt als sportinstructeur bij Defensie. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan, maar omdat hier weinig toekomst in zat heb ik er voor gekozen weer terug naar de schoolbanken te gaan.

 Ik heb mijn eindstage bij TotalFysio in Sint Oedenrode gelopen. Deze stage is zo goed bevallen van twee kanten dat ik dan ook erg enthousiast ben dat ik mijzelf nu collega mag noemen. De visie van TotalFysio spreekt me erg aan: ‘ben de beste versie van jezelf’. Met mijn sport-achtergrond ben ik gericht op het actief benaderen van klachten.

 In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe zelf aan fitness, survivallen, hardlopen en zwemmen. Mocht u tijdens het sporten een blessure opgelopen hebben of heeft u een andere fysiotherapeutische hulpvraag dan help ik u graag.

 Op woensdagavond van 1930 tot 2030 heb ik een gratis inloopspreekuur waarvoor u zich in kan schrijven voor een gratis screening. Wie weet zien we elkaar daar en anders ziet u mij wellicht rondlopen bij TotalFysio Sint Oedenrode. Ik sta altijd open voor een praatje!

 Met sportieve groet,

 Sven Rooijackers