Nieuwe werknemer locatie Vught

Nieuwe werknemer locatie Vught

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Bas den Ouden en ik ben de laatste aanwinst van Totalfysio. Ik werk nu op locatie Vught en binnenkort ook in Rosmalen! Ik heb mijn opleiding als fysiotherapeut gedaan aan Thim van der Laan, Hogeschool voor fysiotherapie. Mijn interesse zat altijd al aan aan de sportieve kant van de fysiotherapie, zo ben ik begonnen als verzorger van eredivisie zaalvoetbalteam FCK de Hommel en uiteindelijk ben ik ook fysiotherapeut geworden van het Nationaal team van Reddingsbrigade Nederland. Ik heb in 2014 het WK Rescue mee mogen begeleiden te Montpellier, Zuid-Frankrijk. Dit was natuurlijk een prachtige ervaring waar ik veel van heb geleerd!

Verder heb ik direct na mijn opleiding de cursus kinesiotaping gedaan, dit ondersteunt mij in mijn behandelingen en hopelijk u op sneller herstel.

Ik ben zeer gemotiveerd en ben blij dat ik het team van TotalFysio mag versterken. Misschien zie ik je in de toekomst wel bij mij verschijnen!

Tot ziens op onze locatie in Vught of Rosmalen!
Sportieve groeten,
Bas Den Ouden