TotalTeam

TotalTeam

Bij TotalFysio vinden we dat je moet doen waar je goed in bent. Daarom bestaat ons team uit een aantal deskundige professionals, die allen gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Al onze specialisten beschikken over de nodige diploma’s en certificeringen in hun branche. Naast vakbekwaam, zijn onze medewerkers ook vriendelijk, open en prettig in de omgang. Ze hebben passie voor hun vak en zijn gedreven u te helpen.

Laten we beginnen met een compliment. Niet omdat je ons hebt gevonden, maar omdat je jezelf hebt uitgedaagd.

Je hebt de grenzen van je lijf ontdekt en staat op het punt om die te doorbreken. TotalFysio helpt je alle belemmeringen weg te halen die tussen jou en je doel in staan. Waar andere fysiotherapeuten naar de pijn kijken, kijken wij naar het totaalplaatje. Naar lichaam én geest. We gaan actief met jou aan de slag om je volledige potentieel te benutten. TotalFysio helpt jou om onbegrensd te leven. Totaal.

Onze fysiotherapeuten

Wouter

Management/Fysiotherapeut

Werkzaam op lokatie Vught
wouter@totalfysio.nl

BIG: 39912592904

Martha

Psychosomatisch fysiotherapeut i.o

Werkzaam op lokatie Vught
martha@totalfysio.nl

BIG: 69912720404

Femke

Fysiotherapeut

Werkzaam op lokatie Vught
femke@totalfysio.nl

BIG: 99929579404

Nicole

Fysiotherapeut

Werkzaam op lokatie Vught
nicole@totalfysio.nl

BIG: 99923301604

Youetta

Fysiotherapeut

Werkzaam op lokatie Vught
youetta@totalfysio.nl

BIG: 59932517804

TotalVisie.

Bij TotalFysio is het onze missie onze cliënten een structurele en blijvende verbetering van hun gezondheid en welzijn te bieden. Daarbij gaan we niet voor symptoombestrijding, maar hanteren we een langetermijnvisie. We gaan op zoek naar de bron van de klachten, en we stellen op basis daarvan een passend plan van aanpak op.

De bron van klachten vinden we vaak in de levensstijl van onze cliënten: te weinig of op de verkeerde manier bewegen, te weinig ontspannen, een ongezond voedingspatroon of teveel stress. In onze visie kunnen we mensen dan ook alleen blijvend helpen, wanneer we samen met hen werken aan het verbeteren van hun levensstijl. Door hen bewuster te maken van hun levensstijl en vervolgens concrete tools te bieden om die levensstijl op meerdere gebieden aan te passen, bieden we langetermijn-oplossingen. Deze visie maakt ons uniek in de gezondheidsbranche.

Om hier samen met onze cliënten aan te kunnen werken, is het noodzakelijk dat wij een goede band opbouwen met onze cliënten. Wij zijn ons hiervan bewust en besteden daarom veel aandacht aan het creëren van een prettige, vriendelijke, open en vertrouwde sfeer.