Totaalbenadering van top tot teen!

Totaalbenadering van top tot teen!

Hallo, mijn naam is  Jolanda Sebregts en vanaf 14 september ben ik het team van TotalFysio komen versterken!
Sinds 22 jaar werk ik als  fysiotherapeut en sinds 2,5 jaar ben ik me aan het specialiseren tot osteopaat.

De afgelopen jaren heb ik in binnen- en buitenland gewerkt en ooit  ben ik begonnen als  fysiotherapeut binnen 2 hoog volleyballende teams op ere-divisie niveau.

Dat was een ervaring om nooit te vergeten! Hier heb ik veel geleerd over topsport en hoe je je mentale als fysieke conditie in balans kan houden.
De laatste 10 jaar heb ik intensief samengewerkt met bewegingswetenschappers en GZ-psychologen. Als je het hebt over topsport…
Mijn werkervaring sluit dan ook mooi aan op de Visie van TotalFysio!

Hier kijken we naar de 4 belangrijke pijlers die onze algehele gezondheid in balans houden, zoals Leefstijl, Voeding, onze Mentale en Fysieke belastbaarheid.

Mijn passie ligt vooral op het gebied van behandelen en trainen op individuele basis, waarbij ik zowel hands-on als hands-off behandel en begeleid.

In 2013 heb ik de gelukkige (!) keuze gemaakt om aan de Internationale Academie voor Osteopathie te gaan studeren. Dit is een
manuele geneeskunde; een van oorsprong  Amerikaanse 5-jarige opleiding  welke een verdieping geeft in het lichamelijk onderzoeken en behandelen, waarbij in 4 lichaamssystemen onderzoek wordt gedaan om de dieper liggende oorzaak van jouw klacht te achterhalen.

Deze totaalbenadering en de grondgedachte van het osteopatisch behandelen interesseren mij al sinds jaren, dus ik ben blij dat ik deze opleiding ben gaan doen.

Ik geniet van mijn werk als fysiotherapeut en ik streef ernaar om bij elke client het optimum te vinden in zijn of haar fysieke balans, in samenwerking met mijn collega’s van TotalFysio.

Je kunt me altijd aanspreken als je vragen hebt!

Met Sportieve groeten,

Jolanda Sebregts