De “TotalFysio bootcamp” in Eindhoven!

De “TotalFysio bootcamp” in Eindhoven!

TotalFysio Bootcamp is een optimale voorbereiding en aanvulling op hardlopen; om het beste uit jezelf te halen en blessures te voorkomen. Lekker buiten trainen in groepsverband met fysiotherapeutische supervisie en persoonlijke begeleiding .

Voor wie is het TotalFysio Boot Camp?

Iedereen die het leuk vind om zijn/haar conditie te verbeteren en graag buiten gaat sporten. Je hoeft niet per se van het hardlopen te zijn of al jaren bij hardloop wedstrijden mee lopen, juist ook voor nieuwe lopers is het de perfecte mogelijkheid om te starten! Daarnaast is het de optimale weg om blessures te voorkomen of onder supervisie weer te beginnen met het training na een blessure. Ook voor mensen die in de zomerstop van het voetbalseizoen iets aan hun conditie en looptechniek willen doen zijn van harte welkom!

Wat is de verschil met gewone Bootcamp?

TotalFysio Bootcamp is gericht op rehabilitatie, wat letterlijk herstelgericht werken betekend en blessurepreventie onder fysiotherapeutische begeleiding. Wij proberen een training optimaal aan jouw lichaam en fitness level aan te passen.

Twijfel je nog of het TotalFysio Bootcamp ook iets voor jou is? Neem dan contact op met een van ons fysiotherapeuten via email pauline@totalfysio.nl of bel naar 040-2516007

Met sportieve groeten,

Linda, Pauline, Lisa

 

Verdere informatie:

Kosten: 10 euro per afspraak

Hoe lang : 8 weken

Aantal: min. 4 personen en max. 8 personen per groep

Locatie : vijfkamplaan/ woensel

Psv stadion- strijp s/ stadswandel park

Tijd: vijfkamplaan: Woe 11.00u-12.00u en/of di 19.00u-20.00u

PSV: ma 11.00u-12.00u en/of 19.30-20.30

Start: 6, 7 en 8 juni!!