Totalfysio locaties Eindhoven

Totalfysio locaties Eindhoven

Tot voor kort was TotalFysio op 3 locaties in Eindhoven te vinden, maar zoals u misschien al wel gehoord heeft zijn we niet meer gevestigd in het klokgebouw. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we hierdoor minder voor u klaar zullen staan.

Integendeel: we hebben de kans gekregen om onze locatie in het Philipsstadion uit te breiden en deze locatie biedt voor u als patiënt veel meer mogelijkheden!

Buiten het feit dat onze locatie in het Philipsstadion wat centraler gelegen is en voor de patiënten veel makkelijker bereikbaar dan het klokgebouw, hebben we hier ook veel meer mogelijkheden om samen te werken met andere disciplines.

In de Basic-Fit in het Philipsstadion zijn meerdere personal trainers werkzaam, waarmee wij korte lijnen hebben en samenwerken ideaal is. Daarnaast hebben we dankzij de uitbreiding van onze behandelkamers in het Philipsstadion nu ook wekelijks een osteopaat en een Sport-podotherapeute op onze locatie, waardoor we een nog completere zorg kunnen bieden aan al onze patiënten.

Naast onze locatie in het Philipsstadion hebben we natuurlijk ook nog steeds een vestiging op Sportcomplex Eindhoven-Noord, binnen de Basic-Fit aan de Vijfkamplaan. Hier zijn onlangs de openingstijden van onze praktijk weer uitgebreid, waardoor we onder andere in de avonduren vaker voor u beschikbaar zijn.

Ook hier hebben we de mogelijkheid om uitgebreid samen te werken met andere disciplines, waaronder personal trainers, osteopaten, (sport) podotherapeuten en voedingscoaches.

Net als op alle andere TotalFysio-locaties bieden we in Eindhoven natuurlijk ook wekelijks een gratis blessure spreekuur aan en heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend eens een healthcheck te komen doen.

TotalFysio is dus volop in beweging, en helpt u natuurlijk graag om ook te blijven bewegen! U bent dus van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in een van onze praktijken en te kijken hoe wij uw gezondheid extra kunnen ondersteunen.

Meer informatie over onze locaties en openingstijden kunt u hier vinden!

 

Met sportieve groeten,

Het Totalfysio-team!