TotalNews

Het laatste TotalNews!

TotalNews | 19 december 2021

WINTERLOCKDOWN

 

Deze zagen we een week geleden niet aankomen, de Corona maatregelen leiden ons in een Winter Lockdown. Opnieuw eindigen we een jaar in een lockdown waarbij alles dicht moet wat als niet-essentieel wordt gezien. Daarmee moeten helaas ook de sportscholen (HealthCity, Optimum Change en Basic-Fit) waarbinnen onze fysiotherapiepraktijk gevestigd is, hun deuren sluiten. Voor deze onzekere tijd voor hen, leven we met ze mee. Maar wat betekent dit voor jouw afspraak bij TotalFysio? 

 

Jouw afspraak bij TotalFysio gaat gewoon door op de afgesproken tijd. Fysiotherapie is een essentieel zorgberoep, en onze zorg moet door om de druk op de huisartsen en ziekenhuizen laag te houden. Onze fysiotherapeuten zijn er voor je op onze locaties in Vught, in Rosmalen en in Eindhoven.  

 

Wij gaan door en blijven dus ook voor jou zorgen. 

 

Ondanks dat de sportscholen zelf dicht zijn, blijven ze ons wel faciliteren en daar zijn we dankbaar voor. Met wat kleine aanpassingen kan het actieve deel van jouw behandeling dus gewoon doorgaan.
 

Doordat de sportscholen helemaal dicht zijn, kan het zijn dat de deur op slot is. In dat geval halen we je voor je afspraak bij de deur op.  

Als de deuren van de sportschool wel open zijn, vragen we je eerst in de wachtkamer plaats te nemen. Zonder fysio mag en kun je niet de trainingszaal in. 

Als laatste attenderen wij jullie erop dat er bij locatie Westeind Rosmalen buiten op de parkeerplaats getraind zal worden, waardoor deze niet beschikbaar is om te parkeren. Je kunt je auto ongeveer 50 meter verderop parkeren.

 

Blijf alert op gezondheidsklachten en bij twijfel neem contact met ons op via 073-6110550 of via info@totalfysio.nl.

Je kunt ook contact opnemen door de onderstaande button te gebruiken. 

 

Stay Safe & Stay Healthy!

Warme groet, TotalTeam 

TotalNews | 27 november 2021

 

Beste klant, 

 Op vrijdagavond 26 november 2021 zijn door het kabinet nieuwe Corona maatregelen afgekondigd. De maatregelen hebben gelukkig weinig impact op uw behandelingen bij TotalFysio, maar er zijn wel een paar aanpassingen die we moeten maken. Welke aanpassingen dat zijn vertellen we u in dit bericht. 

 

Eén van de maatregelen is de sluitingstijd van 17.00 uur voor veel bedrijven. Helaas betekent het dat vanaf zondag 28 november de sportscholen van onze partners (Basic-Fit, HealthCity en Optimum Change) om 17.00 uur hun deuren moeten sluiten voor in ieder geval de komende drie weken. Omdat Fysiotherapie een medisch beroep is mag dat doorgang vinden op de normale openingstijden. 

 

Zoals gezegd hebben de maatregelen weinig invloed op uw behandelingen, maar een eerdere sluiting van de sportschool heeft wel invloed op afspraken na 17.00 uur. De deur van de sportschool zal om 17.00 uur gesloten zijn, daarom moet u dan even wachten bij de voordeur. We komen u daar ophalen voor uw afspraak.

De andere maatregel is het gebruik van mondkapjes. We vroegen u al om een mondkapje te dragen in de wachtkamer en in de behandelruimte. Daar willen we aan toevoegen om bij binnenkomst op locatie al een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de trainingen in de zaal mag deze af. Ondanks al onze eigen maatregelen zouden we het vervelend vinden als we u per ongeluk besmetten of zelf besmet raken. 

 

De overige maatregelen die we twee weken geleden met u gedeeld hebben blijven op dezelfde manier gelden. U hoeft bijvoorbeeld geen coronatoegangsbewijs te tonen bij de sportclub als u voor een afspraak met ons komt. In samenspraak met u doen wij dat als we gebruik gaan maken van de sportfaciliteiten. En we vinden het nog steeds fijn als u zelf 2 handdoeken meeneemt naar uw afspraak.  

 

Als laatste willen we u erop attenderen dat we afspraken ook online kunnen doen. Mocht u het niet fijn vinden om naar een van de locaties te komen, of u bent niet in de gelegenheid omdat u misschien wel in quarantaine moet, dan kunnen we u toch helpen.  

Via een videoconsult kunnen we samen kijken naar uw voortgang en u dezelfde tips en tricks geven die u van ons gewend bent. Ook kunnen we online uw intake doen, waarna we samen uw doelen en het bijbehorende een plan van aanpak bepalen. 

 

We hebben ons best gedaan om u op deze manier zo goed mogelijk te informeren. Mocht u toch vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via de button hieronder 

 

Wees waakzaam en verstandig bij klachten en overleg bij klachten met jouw behandelend fysiotherapeut. 
 

Stay Safe, Stay Healthy,
 

Team TotalFysio 

TotalNews | 5 november 2021

 

Afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie is duidelijk geworden dat er nieuwe maatregelen bij de contactberoepen en in sportscholen gaan geldt. Wat betekenen de nieuwe maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus voor jouw bezoek aan onze fysio’s in Rosmalen, Vught en Eindhoven?

Wij zullen vanaf a.s. maandag 8 november weer met mondkapjes gaan werken en vragen dit ook van jou in de behandelkamer en de ontvangstruimte. Denk dus naast het meenemen van twee handdoeken ook aan jouw mondkapje.

 

Omdat al onze praktijken gevestigd zijn binnen sportscholen hebben we ook te maken met de CTB-plicht die zij opgelegd hebben gekregen. De sportscholen moeten vanaf 6 november de CTB-plicht hanteren. Dit om de sportomgeving gezond te houden en je niet hoeft te sporten met een mondkapje.

Wat betekent dit concreet voor jouw bezoek aan onze fysiotherapeuten?
Bij binnenkomst op onze locaties geef je aan dat je een afspraak hebt met een van onze fysio’s in Rosmalen, Vught of Eindhoven. Laat hiervoor je e-mail met afspraakbevestiging zien als erom gevraagd wordt.

 

De medewerkers van Optimum Change, Basic-Fit en Health City Vught zullen je toegang verlenen zonder naar je QR-code te vragen. Je kunt zoals gebruikelijk plaats nemen in de ontvangstruimte met een mondkapje. Let wel op, je kunt niet zonder begeleiding van je fysio de trainingsruimte in gaan.

Op het moment dat onze fysiotherapeuten met jou de trainingszaal ingaan, dan maken we gebruik van de faciliteiten van de sportschool. Om aan de verplichting van de sportscholen te voldoen, laat je een QR-code of testbewijs aan jouw fysiotherapeut zien. Wij controleren dezen en registreren deze, zodat je deze niet iedere keer opnieuw aan ons hoeft te laten zien.

 

Ben je niet gevaccineerd en hebben we afgesproken om te trainen, dan dien je te testen voor toegang. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar https://testenvoortoegang.org.

 

Heb je vragen, mail ons met de onderstaande button.

 

Wees waakzaam en verstandig bij klachten en overleg bij klachten met jouw behandelend fysiotherapeut.

 

Stay Safe, Stay Healthy
Team TotalFysio