Coaching

Bij TotalFysio kunt u terecht voor coaching op verschillende gebieden. Wij bieden coaching op al onze locaties in Noord-Brabant: Eindhoven, Rosmalen en Vught.

Wat houdt coaching in?

Wanneer u de stap wilt maken naar meer of klachtenvrij bewegen, gezonder eten, een minder stressvol leven of een specifieke (sport)doelstelling, kunt u soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Uw persoonlijke coach kan u in dat geval bijstaan. De coach van TotalFysio heeft als doel u weer in uw kracht te zetten: hij kijkt niet naar wat u niet kan, maar naar wat u wel kunt. Wat een coach altijd zal doen, is met u in gesprek gaan. Hij of zij luistert naar u, bespreekt met u uw valkuilen en biedt concrete tools om die valkuilen het hoofd te kunnen bieden. Uw coach helpt u keuzes te maken, verantwoordelijkheden te nemen en kan u waar nodig een spiegel voorhouden. Daarbij blijft u zelf verantwoordelijk voor uw vorderingen. Uiteraard kunt u bij TotalFysio ook terecht voor sportcoaching: het samen met een coach en eventueel personal trainer toewerken naar een specifieke sportieve doelstelling.

Hoe werkt coaching bij TotalFysio?

Wanneer u zich meldt bij TotalFysio, bespreken wij eerst uw klachten of doelstellingen in een vrijblijvend intakegesprek. Op basis van dit gesprek en een health-check, bekijken wij welke disciplines we in gaan zetten om uw doelstellingen te kunnen bereiken. Dat kan betekenen dat we naast coaching ook andere disciplines inzetten, zoals fysiotherapie, diëtetiek of bijvoorbeeld massage of ontspanning. In een persoonlijk plan van aanpak zetten wij deze zaken voor u op een rij.

Coaching op de lange termijn

Bij TotalFysio ligt de focus op langetermijnresultaten. Vaak betekent dat, dat we u begeleiden bij het structureel verbeteren van uw levensstijl. Coaching kan hierbij uiteraard een belangrijke rol spelen: het zorgt ervoor dat u nét dat duwtje in de rug krijgt om uw problemen te overwinnen en toekomstige valkuilen het hoofd te kunnen bieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?