Massage & sportmassage

TotalFysio biedt sport massage aan op de locatie Vught!

Afbeelding van een sport massage bij TotalFysio in Vught!

Wat is sport massage?

Sport- en ontspanningsmassages kunnen helpen bij revalidatie na een ongeval of blessure en helpen daarnaast de sportprestaties te verbeteren. Daarbij is het niet per definitie zo dat sportmassage alleen van nut is bij sporters; ook mensen die last hebben van bijvoorbeeld vastzittende spieren, hoofdpijn, nek-/en schouderklachten of stress zijn gebaat bij sportmassage. Sportmassage is een stevige massage, die de doorbloeding verbetert, spanning in de spieren vermindert en ervoor zorgt dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Daarnaast biedt TotalFysio verschillende ontspanningsmassages, waarbij minder druk op het lichaam wordt uitgeoefend.

Hoe werkt een sport massage bij TotalFysio?

Wanneer u een klacht heeft, is massage soms onderdeel van een behandelplan dat door één van onze fysiotherapeuten voor u is opgesteld. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u, zonder klachten of concrete aanleiding, heerlijk ontspannen wilt genieten van één van onze massages. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Sport massage met langetermijnresultaat

Bij TotalFysio zien we vaak dat een massage de klachten of bewegingsbeperking vermindert, maar dat deze zich (bij het niet veranderen van de levensstijl) daarna weer opnieuw manifesteren. Willen we ervoor zorgen dat we uw klachten blijvend wegnemen, dan zullen we de oorzaak van de klachten moeten vinden en hier gericht op in moeten spelen. Vaak betekent dit dat we toe werken naar een structurele verandering van uw levensstijl. Daarom zetten we naast massage in veel gevallen ook andere disciplines in, zodat u zich blijvend beter en fitter zult voelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?