TotalVacature

TotalFysio zoekt versterking!

GEZOCHT: Ondernemende doener die het totale potentieel uit zichzelf en klanten haalt.

Wetenschappelijke inzichten en zorg veranderen continu. Steeds zijn er nieuwe slimmere methodes om mensen te behandelen. Bij TotalFysio zijn we niet op zoek naar de beste manier om klachten te behandelen, want dat doen er al genoeg. Wij focussen ons op de beste manier om de persoon te helpen. Vanuit onze gezamenlijke aanpak kijken en luisteren we naar de persoon waarmee we werken. Allemaal vanuit hetzelfde doel: het halen van het maximale potentieel uit onszelf en onze klanten, dat bijdraagt aan een duurzaam langetermijnresultaat en het streven naar een Totaal Onbegrensd Leven.

Wil jij dat ook?

Lees dan verder in onderstaande vacature en laat van je horen.

Elke dag gaan we vol enthousiasme naar ons werk en helpen we anderen vanuit onze eigen kracht. Door het bundelen van onze krachten, maken we gezamenlijk de wereld graag een beetje mooier. Onze ogen glinsteren als we anderen écht kunnen helpen.

Als jij in je kracht staat, is het onbegrensde mogelijk, voor onszelf en onze klanten.

 

Sinds de overname in januari 2020 zijn we gaan bouwen aan:

 

  • TotalPromise: Wij leven in de overtuiging dat niets jou moet beperken.
  • TotalCommitment: Met volle toewijding helpen we jou je volledige potentieel te benutten.
  • TotalTreatment: van TotalScan naar TotalPlan, het doorbreken van barrières. Verrassend persoonlijk en dicht bij de natuur. Gericht op jou.
  • TotalMovement: Een community die op zoek gaat naar langetermijnresultaat, gericht op het probleem i.p.v. de pijn. Gefocust op het benutten van hun eigen maximale potentieel.

 

Wij bieden de TotalPackage. We zijn gevestigd in sportscholen in Rosmalen en Vught met de meest uitgebreide faciliteiten. Want zonder uitgebreide faciliteiten geen TotalTreatment en zonder TotalTreatment geen onbegrensd leven.

Ben jij de held die…

… verder kijkt dan de skills die je leerde op opleidingen of cursussen. Iemand die niet naar pijnklachten kijkt, maar naar de persoon daarachter. Iemand die patiënten inzichten geeft in hun denk- en gedragspatronen, om ze zo bewust te laten worden van zowel hun valkuilen als hun kracht. Help jij de patiënt aan een totaal onbegrensde toekomst?

 

Check jij deze boxes?

  • Jij analyseert met een luisterend oor, zonder oordeel.
  • Jij begeleidt patiënten van klacht naar kracht, waarbij zelfredzaamheid en bewustwording centraal staan.
  • Jij herkent je in onze missie en visie.
  • Jij wilt met enthousiasme meegroeien en meedenken om fysiotherapeutische zorg te verduurzamen.
  • Jij werkt graag in een team en je gelooft erin dat het bundelen van krachten je verder brengt.

Wat bieden wij je?

Momenteel stoppen veel fysiotherapeuten na 10 tot 12 jaar met hun vak omdat er een slecht toekomstperspectief is. De cliënten shoppen bij verschillende medici, omdat ze op zoek zijn naar de oplossing van de pijn die ze ervaren. Dit kan en moet anders vinden wij!

Bij TotalFysio willen we totaal onbegrensd zijn. We leren met elkaar en van elkaars ervaringen. En dit leerproces stopt niet bij het vak of het woord fysiotherapie.

Binnen TotalFysio ervaren we niet de belemmering van de titel fysiotherapeut, maar maken we gebruik van zowel de positieve kanten van fysiotherapie als de mogelijkheden die Total met zich meebrengt. Wij stoppen niet waar de fysiotherapie eindigt. Binnen TotalFysio is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling.

De missie van TotalFysio is door middel van het delen van onze gezamenlijke ervaringen en ontwikkelingen een Totaal Onbegrensd Leven te creëren voor zowel onze cliënten als onze collega’s.

Hoe Total ben jij? 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij iemand die buiten de lijntjes durft te kleuren en wil jij je graag ontwikkelen? Ben je beschikbaar tussen de 24 en 40 uur? Een master is wenselijk, maar enthousiasme een must. Wij ontvangen graag een digitale motivatie waarin je aangeeft waarom jij zo goed bij TotalFysio past. Daarbij ontvangen wij ook graag je CV.

Stuur je digitale motivatie en CV naar: wouter@totalfysio.nl.