Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

Onze fysiotherapeuten zijn dagelijks met veel enthousiasme aan het werk om cliënten en sporters pijnvrij te krijgen, en weer terug te brengen op het gewenste niveau. Wij zijn dan ook erg blij dat u voor TotalFysio heeft gekozen om u te helpen bij uw herstel.

TotalFysio vindt het erg belangrijk dat u op de gewenste manier behandeld wordt en wil het beste voor al haar cliënten.  Daarom investeert TotalFysio in de kwaliteit van zorg, en streven wij naar optimale prestaties van de therapeuten in onze praktijk.

Dit kunnen wij niet zonder uw hulp!

Hoe kunt u ons helpen de kwaliteit en onze dienstverlening te verbeteren? Door ons feedback te geven over hoe u de behandeling bij TotalFysio ervaren heeft! Sinds 2014 werken wij daarom samen met Qualizorg, om uw ervaringen in kaart te brengen.

Aan het einde van uw behandeltraject, ontvangt u van ons een link naar de digitale vragenlijst via email. De vragenlijst kan onder andere vragen bevatten over de volgende onderwerpen:

  • Bejegening
  • Accommodatie
  • Informatievoorziening
  • Behandeling door uw behandelaar

Het invullen van de vragenlijst gebeurt volledig anoniem en kost slechts 5 minuten van uw tijd. De resultaten van de ingevulde vragenlijsten worden door ons gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren in de toekomst. Uw feedback is dus zeer belangrijk!

Daarnaast is het zo dat het voor diverse verzekeraars een vereiste is om jaarlijks een patiënttevredenheidsonderzoek te doen. Om contracten met alle verzekeraars te kunnen blijven behouden, zijn wij dus als praktijk verplicht om een minimum aantal vragenlijsten onder onze cliënten af te nemen.

Resultaten in 2015

In 2015 werd door TotalFysio al 523 vragenlijsten verstuurd naar uitbehandelde patiënten. Hiervan hebben we in totaal 216 ingevulde vragenlijsten teruggekregen. Gemiddeld werd onze praktijk in 2015 beoordeeld met maar liefst een 9.0 als eindcijfer!! Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op.