Wat betekent: Leef Totaal Onbegrensd?

Wat betekent: Leef Totaal Onbegrensd?

In onze behandelruimtes hangen posters met daarop een tekst die bedoeld is om tot interactie te komen.  Wij krijgen dan ook verschillende reacties op deze tekst. Want wat betekent dat nou precies ‘leef een totaal onbegrensd leven’?  

In deze blog vertellen wij graag meer over deze overtuiging die ons elke dag opnieuw drijft om jou te laten ervaren dat alles mogelijk is, ook al stribbelt ons lijf soms tegen en zorgt het voor ongemak. 

Onze overtuiging: Leef totaal onbegrensd! 

Voor ons betekent ’totaal onbegrensd leven’ het bereiken van een staat waarin jij (zo veel mogelijk) vrij bent van fysieke beperkingen die jou kunnen hinderen in jouw dagelijkse activiteiten, beweging en algemeen welzijn. Om deze staat te bereiken is juist het aanpakken van de onderliggende oorzaken van jouw fysieke beperkingen van belang. Het gaat niet alleen om symptoombestrijding, maar juist ook om het vinden van duurzame oplossingen die jouw algehele gezondheid en beweeglijkheid bevorderen. Dit bereiken wij door jouw klacht holistisch te benaderen, waarbij rekening wordt gehouden met jouw fysieke, mentale en emotionele aspecten. 

TotalScan naar TotalPlan 

Waar andere fysiotherapeuten naar de pijn kijken, kijken wij naar jou. Naar het totaalplaatje. Naar lichaam én geest. Anders dan fysiotherapeuten met beperkende overtuigingen, leven wij in de overtuiging dat niets jou moet beperken. We gaan actief met jou aan de slag, van totaalscan tot totaalplan. Met volledige toewijding helpen we jou je volledige potentieel te benutten. 

TotalFysio handelt vanuit kernwaarden 

Volledige toewijding van alle fysiotherapeuten van TotalFysio is dan ook te vinden in de verbindende kernwaarden: Vakkundig, Trots, Actief, Persoonlijk, Betrokken, Zelfverzekerd, Doelgericht, Daadkrachtig én Tevreden. Wij gaan dan ook graag met jou de uitdaging aan om verder te kijken dan jouw pijn, jouw ongemak om samen te ontdekken wat wel mogelijk is binnen jouw wensen en grenzen!     

Verder kijken dan pijn en ongemak 

Pijn en ongemak horen bij het leven, hoe beperkend het ook kan zijn. Pijn heeft een signaalfunctie en het wil ons altijd iets vertellen. Maar wat als pijn aan blijft houden na drie maanden en/of de pijn jouw leven overheerst? Ook dan geloven wij dat jij nog steeds onbegrensd kunt leven, met jouw pijn en met jouw ongemak. Bij TotalFysio kijken we niet alleen naar de pijn, maar vooral ook hoe jij omgaat met jouw pijn. Wat zijn jouw overtuigingen over pijn? Wat weet je over pijn en het pijnsysteem? Wij willen jou een andere kijk geven op het pijnsysteem én vooral hoe jij hiermee om kunt gaan en welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? En kan een ander perspectief op pijn en ongemak geen kwaad. De komende drie weken komt er elke week een blog online met als thema ‘Pijn”.  

Wil je een afspraak maken, dan kan dat simpel online, onze fysiotherapeuten staan voor jou klaar!