Wat is TotalFysio?

Wat is TotalFysio?

TotalFysio is een fysiotherapiepraktijk met 7 locaties in Brabant, dus er is altijd mogelijkheid voor behandeling bij u in de buurt. Met een team van zo’n 15 therapeuten staan we het gehele jaar door voor u klaar!

Doordat wij gevestigd zijn binnen een wellness-/fitnesscentrum, bieden wij naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen nog een breed scala aan andere mogelijkheden. TotalFysio is direct toegankelijk voor iedereen. U hoeft geen lid te zijn van het fitnesscentrum en een verwijzing van uw (huis)arts is ook niet noodzakelijk.

Wij streven ernaar om u uiterlijk binnen 48 uur te kunnen inplannen voor een eerste consult. Ook in de avonduren zijn er therapeuten van TotalFysio aan het werk op diverse locaties.

Waarom TotalFysio?
TotalFysio hanteert een unieke kijk op uw gezondheid. Waar de gezondheidszorg zich vaak richt op symptoombestrijding, gaan wij juist met u op zoek naar de kern van uw probleem. Met een team waarin diverse disciplines verenigd zijn, zoeken we een oplossing voor uw klacht.

De bron van klachten vinden we vaak in de levensstijl van onze cliënten: te weinig of op de verkeerde manier bewegen, te weinig ontspannen, een ongezond voedingspatroon of teveel stress. Op die manier creëert u, vaak onbewust, pijnklachten of een bewegingsbeperking. Vanuit oorzaak en gevolg gaan we aan de slag om u structurele oplossingen te kunnen bieden.

Niet onze diensten, maar u als ‘totale mens’ staat daarbij centraal. Die ‘totale mens’ benaderen we vanuit vier pijlers: Fysiek, Mind, Brandstof (voeding/rust) en Medisch. Op basis van deze vier pijlers maken we een passend plan van aanpak. Heeft u het meeste baat bij fysiotherapie? Of is uw klacht beter te behandelen met (een combinatie van) training, osteopathie, manuele therapie, voedingsadvies, coaching, dry needling of één van de vele andere mogelijkheden? Samen met u bekijken we hoe we u optimaal kunnen helpen.

Afspraak maken?

Bent u net als ons heel enthousiast geworden om iets aan uw klachten te doen? Maak dan een afspraak bij een van onze therapeuten. Mail, bel of spreek ons aan!

info@totalfysio.nl / 040-2516007 / 073-6110550