Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Pauline Brugts en ik ben sinds kort werkzaam voor TotalFysio! Even een korte introductie over mezelf. Ik ben al vanaf kinds af aan erg fanatiek met sporten. Ik heb meerdere sporten uitgeprobeerd (tennis, judo, dansen) maar uiteindelijk bij hockey blijven hangen en ben ik hier zeer fanatiek in geworden. Ik heb jaren lang bij hockeyclub ’s-Hertogenbosch gehockeyd en zelfs 10 jaar in Dames 1 gezeten. Hiermee heb ik om veel nationale en Europese titels mogen strijden en, gelukkig, ook heel wat mogen winnen. Ook heb ik in allerlei nationale teams gezeten, dus al met al veel uren bezig geweest met hockey!

Naast hockey heb ik, na mijn middelbare schooltijd, eerst op het CIOS gezeten en ben vervolgens fysiotherapie gaan studeren in Utrecht. Ik heb altijd al geweten dat ik fysiotherapeut wilde worden en ben ook erg blij dat ik nu dan ook daadwerkelijk als fysiotherapeut aan het werk ben. Ik werk n.l. graag met mensen en vind het leuk om mensen te helpen op welke manier dan ook. Samen uitvinden wat de beste training is om ieders persoonlijke doel te bereiken. Maar ook door met een behandeling en goed advies de blessures tegen te gaan.

In 2013 heb ik afscheid genomen van het tophockey en heb mijn (toenmalige) werk opgezegd om anderhalf jaar te gaan reizen en hockeyen in het buitenland. Ik heb twee seizoenen meegedraaid in Australië en ben tussendoor lekker rond gaan trekken in het land zelf en in Zuid-Oost Azië. Het was echt een geweldige tijd en heb daar veel geleerd en gedaan.

Sinds afgelopen winter ben ik weer terug in Nederland om me hier op mijn maatschappelijke carrière te richten. Dit kan en mag bij dit hele leuk team van therapeuten en specialisten bij TotalFysio! Wil je graag wat advies of heb je een vraag, dan ben je van harte welkom! Je kunt mij vinden op de Vijfkamplaan in Eindhoven.

Sportieve groetjes en wie weet tot snel!
Pauline